• wonen1.jpg

Bokrijkpark

Op 1 april 2011 zijn we gaan wonen in "Residentie Bokrijkpark". Het is wel even wennen om in Belgenland te wonen. Je denkt dat er niet veel verschillen zijn met Nederland maar dat is dus wel zo, de verschillen zijn groot. Ook al wordt er Vlaams gesproken alle regels, wetten en gebruiken zijn meer Frans dan Nederlands georiënteerd. Effe wennen dus! Ook hier voelen we ons, vooral in het begin, echt in het Buitenland, maar we hebben gelukkig ook Nederlandse buren, dat maakt het wat makkelijker.

Genieten van het leven is hier het motto. In onze prachtig aangelegde tuin van meer dan twee hectaren worden regelmatig door de bewoners BBQ ’s en andere activiteiten georganiseerd bij het zwembad en de petanquebanen. Ook worden er gezamenlijk uitstapjes gemaakt in de omgeving afsluitend met een gezellig etentje. We raken al aardig gewend in Belgenland.

Dat Genk en Hasselt zeer levendige en goed uitgeruste centrumsteden zijn, hoeven we niet verder uit te leggen. En als goed shoppen en tafelen niet toereikend zou zijn, kan men altijd genieten van de locatie; in het hart van de prachtige Limburgse natuur!